Chatting tentang sex scott patterson dating tips

Boleh terangkan kepada saya apa prosedur untuk pertukaran? Bukankah isteri saya sudah ada pengganti untuk bertukar suka sama suka dengan kawannya dari Putrajaya? Pastu Pegawai takde, cuti, bos pegi kursus, bos cuti sakit.. " Staff lain kat belakang mula curi pandang dan dengar. Zaiton, "Bukan begitu Encik, kita ada prosedur yang perlu diikuti.." Aku, "Prosedur? Kalau saya tahu gini punya lambat, baik tak payah mintak ke Putrajaya. Bukankah kat situ tertulis proses pertukaran staff haruslah dibuat dalam masa 2 bulan! Puan Zaiton menahan kesedapan sambil mukanya berpaling ke kiri dan ke kanan, berkerut menahan jolokan zakar Hamid yang keras panjang itu. Ohh arghh," Pn Zaiton mengigit dada Hamid sambil menhinggut-hinggutkan punggungnya menentukan liang vaginanya dapat menerina kelelakian Hamid dalam telaga madu nya yang berlengas. Hamid dapat merasakan gigitan vagina Pn Zaiton ke zakarnya. Dan bulan ni kami akan keluarkan surat." Aku, "Dulu pun sama jugak janji yang En.

Tapi kita kadang-kadang kita ikut arahan orang atas. Sekarang ni kami tak buat lagi pertukaran suka sama suka. Kami baru je selesai temuduga untuk posting staff baru." Aku, "Habis, kalau takde pengambilan staff baru, kena tunggu tak kira berapa tahun gitu? Kena ada kelulusan." Aku, "Okay, jadi berapa lama harus kami tunggu? Zaiton, "Bergantung, tetapi biasanya semua permohonan dibuat sekali dengan perlantikan staff baru. Kenapa ada staff di department isteri saya, sudah dapat pun bertukar ke Perlis walaupun takde orang datang ganti? Selepas sebulan, dia sudah pun dapat surat pertukaran, 1 April lepas sudah melapor diri ke Perlis. Semata-mata dia ada 'cable' atau orang dalam yang boleh tolong? Aku, "(Angin lagi) Okaylah, sekarang saya nak tanya.

Leave a Reply